• Konceptet er enkelt

  Undertegnede praktiserende læge er én af 7 ledere i lægeklinikken, Ny Vestergade 1, 6000 Kolding, som består af en samarbejdsklinik med 3 lægeklinikker, 3 ydernummer, 7 praktiserende læger, 11 ansatte og 10.000 patienter. Vi har en stor lægeklinik i Kolding Midtby på 650 m2.

  Vi fik i foråret 2011 første gang opsat farvestrålende, tankevækkende og inspirerende THINK AWAY af Lucky Lund i vores konsultations rum samt i gangarealer. Vi har fået endog særdeles positiv respons på tiltaget af såvel voksne som børn, som føler sig afledt ved ubehagelige undersøgelser, som f.eks. gynækologisk undersøgelse og børnevaccination. Desuden giver de varme og liv til vores eget arbejdsrum.
  Dette førte til, at vi i slutningen af året 2011 indkøbte flere THINK AWAY. Nogle af personale indkøbte sågar THINK AWAY til deres private hjem.

  Konceptet er enkelt og "loftmalerierne" kan nemt flyttes rundt, hvis man ønsker at flytte rundt med farverne og inspirationen. Der er stor valgfrihed inden for farver, figurer og tekst.

  Jeg kan derfor på egne vegne, mine kollegers vegne og alle patienternes vegne give THINK AWAY by Lucky Lund vore bedste anbefalinger. Vi kan tilbyde, at andre personer fra Sundhedsvæsenet besøger os og ser effekten.

  Med venlig hilsen
  Inger Uldall Juhl praktiserende læge inger.u.j@dadlnet.dk

 • Vi ser på klinikken med nye øjne

  ”Vi har fået en super rådgivning af Birgitte fra Lucky Lund til den røde tråd på klinikken. Lige fra vaser, blomster og farvede bakker i venteværelset, som giver vores patienter en helhedsoplevelse sammen med de billeder Birgitte har lavet til både vægge og lofter. Specielt vil jeg fremhæve det fantastiske ophæng med magneter og muligheder for at bytte rundt og meget rengøringsvenlige til de kliniske rum. Det har været en øjenåbner for os alle på klinikken at se tingene på en ny måde”.

  Anette Wittorff, DinTandlæge Sydcentret

 • nyt billede