Der var kun et kedeligt hvidt loft

Patienter har brug for noget, der kan aflede blikket og tankerne fra ubehagelige undersøgelser, anspændt ventetid og bekymring om sygdom og smerte. Mange har derfor gavn af noget ”forstyrrende” og overraskende at kigge på. Dette bidrager Lucky Lund til. Ikke bare med pæne og pyntende billede, men med billeder, der vækker tanker og giver anledning til grublerier om noget helt andet, så man kan ”stikke af” og tænke væk fra den situation, man befinder sig i. 

”Jeg lå hos tandlægen og ledte efter noget at kigge på. Noget der kunne aflede mine tanker fra tandlægens hænder, ansigt, instrumenterne i min mund og min venten på smerte. Men hvor skulle jeg kigge hen? Der var kun et kedeligt hvidt loft. Samtidig hørte jeg fra en veninde, der efter flere ugers ophold – med en brækket ryg – på et sygehus, fortalte mig, hvor deprimerende det havde været at ligge der og tælle prikker i de hvide loftsplader”. 
Birgitte Lund 

  Birgitte Lund er designer, konceptudvikler og iscenesætter. Hun er uddannet tekstildesigner fra Designskolen i Kolding og har blandt andet en baggrund i event- og reklamebranchen. Birgitte udvikler design, der skaber gode oplevelser. Du kan få besøg af Birgitte på din klinik, og høre hendes ideer til, hvordan du skaber en ny og varm atmosfære for dine patienter og medarbejdere. 
Ring til Birgitte på 42 72 71 01 og hør mere.

Birgitte